Vloerverwarming Gelderland

Heeft u jaarlijks hoge stookkosten, maar blijft uw woonkamer op bepaalde plekken koud? Dan heeft de verwarmingsmethode in uw woning zijn beste tijd gehad. GP Vloerverwarming verzorgt graag de aanleg van professionele vloerverwarming bij u thuis in Gelderland. Zo bent u het hele jaar door verzekerd van een aangenaam woonklimaat en een interessante besparing op uw energiekosten.

Met decennialange ervaring in het aanleggen van vloerverwarmingssystemen bieden wij u veelzijdige dienstverlening op maat. Indien nodig verzorgen we de aansluiting van uw nieuwe verwarming via de kruipruimte en met evenveel plezier verwijderen we uw oude radiatoren. Is uw CV-ketel aan vervanging toe? Als u het wilt, vervangen we deze direct!

Voordelen van het aanleggen van vloerverwarming

Het aanleggen van vloerverwarming in uw woning in Gelderland biedt vele voordelen. De belangrijkste daarvan is het positieve effect dat het heeft op uw dagelijkse wooncomfort. Daar waar de huiskamer eerst alleen warm was rond de radiator, is deze dat nu overal. En daar waar de lucht voorheen onaangenaam warm en droog werd, is dat in de nieuwe situatie niet meer het geval.

Het geheim van een vloerverwarmingssysteem schuilt in het principe van stralingswarmte. Dit zorgt voor een proportionele verdeling van warmte door uw ruimte en geeft een bijzonder prettig gevoel. Als u door ons de oude radiatoren laat verwijderen, krijgt u ook nog eens extra mogelijkheden op het gebied van inrichting. Eindelijk kunt u uw bank zetten op die ene plek onder het raam!

Kosten van vloerverwarming in Gelderland

De kosten van het aanleggen van vloerverwarming in Gelderland zijn minder hoog dan vaak gedacht. Bijkomend voordeel is dat u deze kosten na verloop van tijd tot op zekere hoogte terugverdient. Een van de voordelen van het vloerverwarmingssystemen ten opzichte van radiator- en luchtverwarming is namelijk de efficiëntere warmteverspreiding. Met andere woorden: dit kost u minder.

Als wij in uw woning in Gelderland een vloerverwarmingssysteem aanleggen, resulteert dit in een jaarlijkse energierekening die tot wel 15% lager is. Ook bespaart u wellicht op de doktersrekening, want onderzoek wijst uit dat het verwarmen van de vloer resulteert in een gezonder leefklimaat dan bij verwarming door een radiator. Er zijn simpelweg minder stofdeeltjes in de lucht aanwezig.

Prijslijst van vloerverwarming in Gelderland

De kosten van het aanleggen van vloerverwarming bij u in Gelderland zijn mede afhankelijk van de precieze aard van de werkzaamheden. Moeten wij het systeem bijvoorbeeld infrezen door middel van natbouw, dan leidt dit doorgaans tot een lager kostenplaatje dan bij montage op draadstaalmatten. Bij die laatste methode zijn de kosten voor isolatie bovendien niet inbegrepen in de prijslijst.

Belangrijk om te weten is wel dat natbouw leidt tot een latere ingebruikname dan droogbouw. Daar waar u bij droogbouw al snel kunt genieten van uw nieuwe vloerverwarmingssysteem, moet het cement bij natbouw eerst 10 dagen opdrogen. Vervolgens duurt het nog eens bijna twee maanden voordat u het systeem daadwerkelijk in gebruik kunt nemen.

Vloerverwarming in Gelderland infrezen of niet?

Heeft u haast met het leggen van vloerverwarming in uw woning in Gelderland? Dan begrijpen wij dat de hierboven beschreven methode van infrezen waarschijnlijk niet uw voorkeur heeft. Onze adviseurs komen graag bij u langs om de mogelijkheden te analyseren. Ter plekke kunnen wij u van advies voorzien over de optimale installatiemethode en de tijd die deze in beslag neemt.

Of wij het nieuwe systeem nu aanleggen door te frezen of te werken met matten – wij werken alleen met materialen van de hoogste kwaliteit. Denk hierbij onder meer aan een vloerverwarmingsverdeler inclusief energiezuinige A-label circulatiepomp met temperatuurbeveiliging en natuurlijk de benodigde meters PE-RT/EVOH/PE0RT 5-lagenbuis.

Wat is de prijs voor vloerverwarming in Gelderland?

De uiteindelijke totaalprijs voor onze werkzaamheden is onder meer afhankelijk van uw huis, vloer en wensen. Graag maken wij voor u een offerte op maat. Heeft u nog vragen? Stuur deze dan naar info@gpvloerverwarming.nl of bel ons op 06 – 2265 9937.