Vloerverwarming Overijssel

In de koude maanden van het jaar is vloerverwarming in Overijssel geen overbodige luxe. Een goed vloerverwarmingssysteem zorgt voor een aangename warmte in huis en bespaart ook nog eens op uw energierekening. Wel is van belang dat het aanleggen op professionele wijze gebeurt. GP Vloerverwarming is hiervoor bij uitstek uw partner in Oost-Nederland.

Wij opereren al decennialang bij u in de regio en hebben inmiddels voor tal van tevreden klanten een hoogwaardig en duurzaam systeem mogen aanleggen. Daarnaast bieden wij diverse aanvullende diensten, waaronder het vervangen van uw oude CV-ketel, verwijderen van oude radiatoren en aansluiten via uw kruipruimte. Zo heeft u nergens omkijken naar en ontzorgen wij u compleet.

Waarom vloerverwarming bij mij in Overijssel leggen?

Als wij klaar zijn met het aanleggen van vloerverwarming bij u thuis in Overijssel, merkt u al snel het verschil ten opzichte van de oude situatie. U wist al dat dat een vloerverwarmingssysteem zorgt voor aangenaam warme voeten, maar daarnaast wordt de warmte ook nog eens op gelijkmatige wijze door uw woonruimte verspreid.

Dat betekent overal in de ruimte een comfortabele temperatuur, zonder dat de lucht zelf onaangenaam warm is. Dat laatste is namelijk een bekend euvel van lucht- of radiatorverwarming, maar radiatoren heeft u in uw nieuwe situatie niet meer nodig. Dat zorgt voor een hoop extra beschikbaar vloeroppervlak langs de wanden en extra inrichtingsmogelijkheden in uw woning.

Wat kost het aanleggen van vloerverwarming in Overijssel?

Wat is nu de prijs voor de hierboven beschreven vloerverwarming die wij bij u aanleggen in Overijssel? Dat is uiteraard afhankelijk van uw exacte wensen. Wel is het zo dat wij voor u een concurrerende offerte op maat kunnen maken én dat uw nieuwe verwarmingssysteem u ook de nodige kosten bespaart. Gemiddeld kan dit oplopen tot een wel 15% lagere energierekening op jaarbasis.

Twijfelt u desondanks nog of een investering de moeite waard is? Dan is het wellicht goed om te weten dat u niet alleen in uw comfort en energiekosten, maar ook in uw gezondheid investeert. De verwarming vanuit de vloer zorgt namelijk voor een lagere luchtcirculatie, waardoor er minder stof in de lucht aanwezig is. Dat is niet alleen prettig voor gezinsleden met allergieën, maar gezond voor alle bewoners.

Welk type vloerverwarming in Overijssel aanleggen?

Het verwarmen van uw vloer kan op verschillende manieren. Bekend is bijvoorbeeld natbouw, waarbij het verwarmingssysteem in het cement wordt aangebracht door middel van vakkundig infrezen. Dit brengt relatief weinig kosten met zich mee, maar het droogproces van het cement neemt zo’n anderhalve week in beslag.

Daarnaast mag uw vloer bij natbouw pas na circa twee maanden voor het eerst verwarmd worden. Droogbouw is in dat opzicht een aantrekkelijker alternatief, want door de voorgevormde materialen is het aanleggen zo gebeurd. Ook maakt deze methode uw vloerverwarming in Overijssel zuiniger, waarbij de kostenbesparing wel kan oplopen tot 20%.

Vloerverwarming in Overijssel infrezen

GP Vloerverwarming komt graag bij u langs in Overijssel om de bestaande situatie in kaart te brengen. Onze adviseur neemt zowel uw wensen als woonsituatie in ogenschouw en vertelt u vervolgens of werkzaamheden zoals infrezen noodzakelijk zijn. Ook legt hij uit hoe dit in zijn werk gaat, hoelang het duurt en wat u als eindresultaat kunt verwachten.

De kosten voor infrezen zijn opgebouwd uit meerdere onderdelen. Voor montage op gegalvaniseerde draadstaalmatten hanteren wij een vergelijkbare prijsopbouw. Bij beide methoden bent u verzekerd van 5 jaar systeemgarantie (en maar liefst een halve eeuw garantie op buizen!) en een kwalitatief hoogwaardige vloerverwarmingsverdeler.

Kosten van vloerverwarming in Overijssel

Of u nu in Vriezenveen woont of net over de Overijsselse grens in Drenthe; de kosten voor onze werkzaamheden is in de hele regio hetzelfde. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze prijzen en dienstverlening. Mail naar info@gpvloerverwarming.nl of bel ons op 06 – 2265 9937